Jump to content



- - - - -

iForum 3.1


99 replies to this topic

#1 Calum

    King

  • Founder
  • 18,108 posts

Posted 25 March 2011 - 04:01 PM

iForum 3.1 is a small update which fixes the image upload bug were uploader froze on some devices.
This update also let's you zoom in and out when viewing external sites.

Everyone say a big thanks to hacker for releasing this update.

You should see the update in your Cydia changes soon!

#2 Chris

    Better Than Ibby

  • Members
  • 64,887 posts
  • iPod touch:iPod touch 4G
  • iPad:iPad 3rd Gen
  • Mac:MacBook Pro
  • iPod:iPod nano
  • Apple TV:Apple TV 2G

Posted 25 March 2011 - 04:03 PM

Sweet!

The image uploader usually worked for me, but sometimes it didn't for certain pictures. Even saving it again as a different file and uploading it on the computer version didn't work. Will this fix that too or is it just for certain people who had problems with it all the time?

#3 Calum

    King

  • Founder
  • 18,108 posts

Posted 25 March 2011 - 04:05 PM

That's strange! Can you send me the image? This fix will fix the bug where people couldn't upload anything at all because the uploader froze.

#4 Fisk

    /\~{[fiskfox]}~/\

  • Donators
  • 20,105 posts
  • iPhone:iPhone 4
  • iPod touch:iPod touch 4G
  • iPad:iPad 2

Posted 25 March 2011 - 04:05 PM

Sounds good
Get hip wit F!sk or ya trippin

#5 Griffen

    Geek

  • Donators
  • 11,388 posts
  • iPod touch:iPod touch 4G, iPod touch 3G, iPod touch 2G
  • iPod:iPod shuffle, iPod nano, iPod classic
  • Apple TV:Apple TV 2G

Posted 25 March 2011 - 04:06 PM

I already got it ::)
Posted Image

#6 iPhone

    Drop Dead Genius

  • Staff Room Access
  • 53,402 posts
  • iPhone:iPhone 4S, iPhone 3G
  • iPod touch:iPod touch 4G
  • iPad:iPad

Posted 25 March 2011 - 04:08 PM

kaamaru said:

That's strange! Can you send me the image? This fix will fix the bug where people couldn't upload anything at all because the uploader froze.


Ah that's right! I thought it only happened to me! It says "invalid image" when I upload from IE

But works perfectly on chrome

#7 Chris

    Better Than Ibby

  • Members
  • 64,887 posts
  • iPod touch:iPod touch 4G
  • iPad:iPad 3rd Gen
  • Mac:MacBook Pro
  • iPod:iPod nano
  • Apple TV:Apple TV 2G

Posted 25 March 2011 - 04:09 PM

kaamaru said:

That's strange! Can you send me the image? This fix will fix the bug where people couldn't upload anything at all because the uploader froze.


Uh, I'll see if I still have it. MEDS and Robby also think HDR pictures don't upload at all. I haven't tried any yet myself, but MEDS says it doesn't upload any he tries.

#8 Chris

    Better Than Ibby

  • Members
  • 64,887 posts
  • iPod touch:iPod touch 4G
  • iPad:iPad 3rd Gen
  • Mac:MacBook Pro
  • iPod:iPod nano
  • Apple TV:Apple TV 2G

Posted 25 March 2011 - 04:11 PM

iPhone said:

Ah that's right! I thought it only happened to me! It says "invalid image" when I upload from IE

But works perfectly on chrome


Why are you using IE?

But that's exactly what happens to me on Chrome. It was a pic I took with my phone so it was like 2-3MB and the uploader says up to 5MB so size wasn't the issue. It said invalid image or whatever but it was JPEG. So I opened it in Photoshop and saved it as PNG and still had the same problem.

#9 iPhone

    Drop Dead Genius

  • Staff Room Access
  • 53,402 posts
  • iPhone:iPhone 4S, iPhone 3G
  • iPod touch:iPod touch 4G
  • iPad:iPad

Posted 25 March 2011 - 04:11 PM

If hacker is reading this, iForum X too freezes on the upload image page IF the page stops loading while the image is being uploaded! I think this has to do with events that occur durin image upload

#10 iPhone

    Drop Dead Genius

  • Staff Room Access
  • 53,402 posts
  • iPhone:iPhone 4S, iPhone 3G
  • iPod touch:iPod touch 4G
  • iPad:iPad

Posted 25 March 2011 - 04:13 PM

Chris Kong said:

Why are you using IE?

But that's exactly what happens to me on Chrome. It was a pic I took with my phone so it was like 2-3MB and the uploader says up to 5MB so size wasn't the issue. It said invalid image or whatever but it was JPEG. So I opened it in Photoshop and saved it as PNG and still had the same problem.


I use chrome but sometimes use IE because Internet download manager doesn't work very well with chrome. Also, Facebook won't load on chrome if I don't open it before any other pages load -_-

I swear my computer is screwing me

#11 Calum

    King

  • Founder
  • 18,108 posts

Posted 25 March 2011 - 04:14 PM

I coded the uploader so it should be easy to fix. Just send me an image that doesn't work.

#12 iPhone

    Drop Dead Genius

  • Staff Room Access
  • 53,402 posts
  • iPhone:iPhone 4S, iPhone 3G
  • iPod touch:iPod touch 4G
  • iPad:iPad

Posted 25 March 2011 - 04:15 PM

kaamaru said:

I coded the uploader so it should be easy to fix. Just send me an image that doesn't work.


Nothing works on IE

Everything works on Chrome

#13 Chris

    Better Than Ibby

  • Members
  • 64,887 posts
  • iPod touch:iPod touch 4G
  • iPad:iPad 3rd Gen
  • Mac:MacBook Pro
  • iPod:iPod nano
  • Apple TV:Apple TV 2G

Posted 25 March 2011 - 04:19 PM

kaamaru said:

I coded the uploader so it should be easy to fix. Just send me an image that doesn't work.


I just tried uploading the pic and it works fine now. If I come across any more that don't work I'll email them to you.

#14 brutal truth

    Member

  • Moderators
  • 8,695 posts
  • iPhone:iPhone 4
  • iPod touch:iPod touch 1G
  • iPad:iPad
  • iPod:iPod classic
  • Apple TV:Apple TV 2G

Posted 25 March 2011 - 04:19 PM

Good job [UP]

#15 Hawkester

    Wanna chup bro?

  • Members
  • 28,100 posts

Posted 25 March 2011 - 06:34 PM

Everything works on 3.0, upgrade or no?
Posted Image

#16 iPhone

    Drop Dead Genius

  • Staff Room Access
  • 53,402 posts
  • iPhone:iPhone 4S, iPhone 3G
  • iPod touch:iPod touch 4G
  • iPad:iPad

Posted 25 March 2011 - 06:45 PM

Hawkester said:

Everything works on 3.0, upgrade or no?


UPGRADE!

#17 Calum

    King

  • Founder
  • 18,108 posts

Posted 25 March 2011 - 06:56 PM

Hawkester said:

Everything works on 3.0, upgrade or no?


It will work on 3.0.

#18 Hawkester

    Wanna chup bro?

  • Members
  • 28,100 posts

Posted 25 March 2011 - 06:58 PM

Is there any need to upgrade then?
Posted Image

#19 Hacker

    Member

  • Members
  • 12,264 posts
  • iPhone:iPhone 4S
  • iPod touch:iPod touch 4G, iPod touch 2G, iPod touch 1G
  • iPad:iPad 2
  • Mac:MacBook Pro
  • Apple TV:Apple TV 2G

Posted 25 March 2011 - 06:58 PM

Hawkester said:

Everything works on 3.0, upgrade or no?
Upgrade the zoom bug is in 3.0 even if the upload bug isn't.

Example
View this page from iForum you should see the problem.
http://www.simplemachines.org/

Developer of : SwipeSelection - CardSwitcher - Emblem - MountainCenter - Check


#20 Hacker

    Member

  • Members
  • 12,264 posts
  • iPhone:iPhone 4S
  • iPod touch:iPod touch 4G, iPod touch 2G, iPod touch 1G
  • iPad:iPad 2
  • Mac:MacBook Pro
  • Apple TV:Apple TV 2G

Posted 25 March 2011 - 06:59 PM

iPhone said:

If hacker is reading this, iForum X too freezes on the upload image page IF the page stops loading while the image is being uploaded! I think this has to do with events that occur durin image upload
I'll look at the iForumX source code and see if I can find the bug.

Developer of : SwipeSelection - CardSwitcher - Emblem - MountainCenter - Check